Miun Loma on yritys, joka tarjoaa myynti- ja markkinointipalveluita matkailualan yrityksille.

Aktiviteetit

Miun Loma tarjoaa erilaisia aktiviteetteja matkailijoille ja ryhmille Mikkelissä ja lähialueella. Nyt tarjolla on metsäretki, luontoretki, yrttiretki, marjaretki ja sieniretki, jonka kesto voi olla tunnista 8 tuntiin. Metsäretken voi tehdä kaikkina vuodenaikoina. Muissa retkissä maastoon päästään retken teeman mukaisessa kasvukauden vaiheessa sulan maan aikaan huhti-lokakuussa. Ryhmän koko on 1-20 henkilöä, suuremmat ryhmät tarvitsevat toisen oppaan mukaan. Retkien oppaana toimii Matleena Pulkkinen, joka on erityisesti syötäviin luonnonkasveihin perehtynyt opas. Retket voidaan järjestää Mikkelin lähialueella ryhmän toiveista ja tarpeista riippuen tai majoituskohteen lähialueella. Lue lisää Miun Loman luontoretkistä https://miunloma.fi/aktiviteetit/retket/

luontoretket:

– Luontoretki

– Metsäretki

– Yrttiretki

– Marjaretki

– Sieniretki

sointukylpy:

Miun Loma järjestää myös rentouttavia sointukylpyjä ja äänimaljahierontaa majoituskohteen tiloissa. Sointukylpy on ryhmälle annettava rentoutushetki, jossa äänimaljojen harmoniset äänet ja värähtely rentouttaa mielen ja kehon. Sointukylpy vie sinut ajan maailmasta tilan maailmaan. Sointukylvyssä voit antautua äänimaljojen harmonisten äänten ja värähtelyjen aalloille kellumaan ja antaa sointujen huuhtoa kehoa, mieltä ja sielua. Sointukylpy soveltuu kaikille, jotka haluavat hiljentyä kuuntelemaan äänimaljojen harmonisia ääniä.  Ryhmän koko on 1-30 henkilöä riippuen sointukylpyyn käytettävästä tilasta. Sointukylpy voidaan järjestää majoituskohteen tiloissa. Sointukylvyn kesto on tunti.

Sointuhemmottelu soveltuu ryhmälle hyvinvointi- ja hemmotteluohjelmaksi esim. työporukalle tai päivänsankarin hemmotteluun. Sointuhemmottelu muodostuu ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan yhteisestä sointukylvystä ja äänimaljahieronnasta. Sointuilta soveltuu ohjelmaksi esim. syntymäpäiville tai hyvinvointi-iltaan. Esimerkiksi sointuhemmottelu 10 henkilölle, sisältää sointukylvyn 30min ja lyhyen äänimaljahieronnan 30min, ohjelman kokonaiskesto tunti. Sointuhemmottelu voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai majoituskohteen yhteydessä.

– Sointukylpy

– Sointuhemmottelu

saunaohjelmat:

Miun Loma järjestää saunaohjelmia majoituskohteen yhteydessä, esimerkiksi Härkäniemen Tuvilla.

Perinteinen suomalainen sauna

Tutustutaan suomalaisen saunan saloihin, saunaperinteeseen ja saunomiseen. Perinteinen suomalainen löylysauna jäähdyttelyjen ja uinnin kanssa. Saunomisen lomassa on kesällä mahdollisuus uida järvessä ja talvella avantouintiin tai lumikylpyyn. Tämä saunaohjelma on tarkoitettu erityisesti ulkomaalaisille vieraille perehdytyksenä suomalaisen saunakulttuurin saloihin.

Hyvinvointisauna

Ennen saunaa sykettä nostetaan lempeästi lähiluonnossa. Reippailun jälkeen saunan lämpö hellii kehosta kiireen ja stressin pois. Saunomisen aikana tehdään rentouttava jalkakylpy ja hoitava naamio. Saunomisen yhteydessä on kesällä mahdollisuus uida järvessä ja talvella avantouintiin tai lumikylpyyn. Hyvinvointisauna soveltuu hemmotteluohjelmaksi esim. työporukalle tai päivänsankarin hemmotteluun.