Miun Loma on yritys, joka tarjoaa myynti- ja markkinointipalveluita matkailualan yrityksille.

Johku-varausjärjestelmä otettu käyttöön

28.10.2016

Miun Loma on siirtynyt käyttämään Johku-varausjärjestelmää.

Johku on nopeasti kehittyvä uuden aikakauden verkkokaupankäynnin ratkaisu, jonka ajattelu perustuu tutkittuun asiakkaan päätöksenteon polkuun. Kehitystyössä priorisoimme ominaisuuksia, jotka tarjoavat tuotteille parempaa näkyvyyttä tehokkaasti, nopeuttavat asiakkaan ostopäätöksentekoa, virtaviivaistavat kauppiaan hallintoa sekä mahdollistavat asiakkuuden laajamittaisen hoitamisen.

Johku-järjestelmä mahdollistaa myös linkitykset muihin myyntikanaviin kanavahallinnan kautta, esim. GoFinland, Retkipaikka ja Booking.com sekä ristiinmyynnin yritysten välillä.

Mielelläni kerron lisää yhteistyömahdollisuuksista ja Johkun käyttöönotosta.

Lue lisää www.johku.fi

Häkärinteen kohteet varattavissa

22.11.2015

Häkärinteen majoituskohteet ovat nyt varattavissa myös Miun Loman online-varaamossa. Häkärinteen täydellisesti varustellut lomamökit sijaitsevat rinteiden lähellä ja latujen äärellä lammen rannalla. Ne tarjoavat viihtyisät puitteet rentouttavaan lomanviettoon koko perheelle. Häkärinteet sijaitsee Hankasalmella, 35km Pieksämäeltä ja 95km Mikkeliin ja Kuopioon. Lue lisää tästä linkistä.

Kultaranta-mökki lisätty varaamoon

28.05.2015

Kultaranta-mökki on nyt lisätty Miun Loman varaamoon!

Kultaranta on perinteinen idyllinen kesämökki Saarijärven rannalla Juvalla. Mökissä löytyy majoituspaikat 5 henkilölle. Yläkerrassa on 3 vuodetta ja alakerrassa 1 vuode alkovissa ja 1 vuode tuvan puolella. Erillinen puulämmitteinen rantasauna tarjoaa makoisat löylyt. Omalta laiturilta voi pulahtaa järveen uimaan. Piha-alue on aurinkoinen hoidettu puutarha. Etäisyys Mikkeliin 21km ja Juvalle 21km.

Katso lisää ja varaa https://johku.com/miunloma/fi_FI/admincatalog/#!/1

Ollinmäen Viinitilan Villa Nestori nyt varattavissa

24.01.2014

Ollinmäen Viinitilan Villa Nestori nyt varattavissa Miun Loman varaamossa. Villa Nestori on  viiden tähden 122 m2 hirsihuvila kaikilla mausteilla 8 henkilölle Saimaan rannalla Anttolassa.

Vuonna 2008 valmistuneessa Villa Nestorissa ovat seuraavat tilat ja varusteet: 2 makuuhuonetta, parvi, jossa lisävuodemahdollisuus, olohuone, hyvin varusteltu keittiö, puulämmitteinen sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, erillinen wc, oleskelutilan sohvasta lisävuodemahdollisuus, pyykinpesukone ja kuivausrumpu, astianpesukone, koneellinen ilmanvaihto, takka. Lisäksi pihapiirissä löytyvät autokatos, vene ja laituri. Mökillä on myös mahdollista vuokrata perämoottori.

Lue lisää www.ollinmaenviinitila.fi/villanestori

Kapiaisten lomamökkien Venla-mökki nyt varattavissa

21.01.2014

Kapiaisten lomamökkien Venla-mökki nyt varattavissa Miun Loman varaamossa.  Venla-mökki sijaitsee Mäntyharjun Halmeniemellä. Venla-mökissä in seuraavat tilat ja varusteet: 7+2 vuodetta, olohuone, keittiö, 3 makuuhuonetta, puulämmitteinen sauna, pesuhuone, suihku, pukuhuone/ kodinhoitohuone ja wc.

Lue lisää www.kapiaisenlomamokit.com/index.php/venla

Okkolan lomamökkien Kalliola-mökki nyt varattavissa

20.01.2014

Okkolan lomamökkien Kalliola-mökki on nyt varattavissa Miun Loman varaamossa. Kalliola-mökki on todella uniikkia huvila-asumista arvostavan. Vuonna 2003 valmistuneessa mökissä on paitsi perusmukavuudet, myös kaksi saunaa, tiskikone, pyykkikone ja satelliittikanavat. Kaksikerroksisen mökin alakerrassa keittiö ja ruokailutila sijaitsevat pari rappua muuta kerrosta alempana. Alakerrassa on myös yksi makuuhuone, kaksi muuta makuuhuonetta ovat yläkerrassa. Mökin ympäristössä on runsaasti korkeuseroja. Kalliola-mökki sijaitsee Puumalan Niinisaaressa Saimaan rannalla. Lue lisää  www.okkolanlomamokit.com/mokit/kalliola

Honkaniemen Huviloiden Villa Populus-huvila nyt varattavissa

19.01.2014

Honkaniemen Huviloiden Villa Populus-huvila on nyt varattavissa Miun Loman varaamossa. Pertunmaalla Peruveden rannalla sijaitsevan tornihuvila Villa Populuksen tornista näet maiseman lintuperspektiivistä.  Tornihuoneeseen voit myös vetäytyä omaan rauhaan kirjan pariin.  Rakennusvaiheesta lähtien huvilaa ympäröivää kaunista ja herkkää luontoa on pyritty suojelemaan. Suurten maisemaikkunoiden kautta luonto on vahvasti läsnä myös huvilan sisällä. Sijainti on hyvä niin luonnon, liikunnan, kalastuksen kuin kulttuurinkin harrastajille. Kauppa- ja ravintolapalvelut ovat nopeasti saavutettavissa ympäri vuoden ja vuorokauden.

  • 2- kerroksinen puutalo-hirsipaneeli 109 m2
  • olohuone, keittiö, ruokailutila, 2 mh,  2 wc, pukuhuone, pesuhuone, sauna 6 m2, eteinen, terassi 30m2
  • 6 vuodetta
  • valmistunut 2006

Lue lisää www.honkaniemenhuvilat.fi/huvilat.php?huvila=5

Kaidan Kihon Hapero-huvila nyt varattavissa

17.01.2014

Kaidan Kihon Hapero-huvila nyt varattavissa Miun Loman varaamossa. Hapero-huvila on  2013 valmistunut, 145 m² hirsihuvila, vuodepaikat 6 (+2 lisävuodetta) ja sijaitsee järven rannalla Ristiinassa. Lisäksi löytyy rannalla puulämmitteinen sauna-grillikota kesäkäytössä, joka on käytössä lisämaksusta. Lisäpalveluina ovat saatavissa kylpypalju, kylpytakit, vauvasänky, lisävuode, lemmikki, sähköperämoottori, kesäaikaan rantasauna-grillikota sekä lumikengät.

Lue lisää www.kaidankiho.com/huvilat/hapero/

Lahdelman Keidas nyt varattavissa

16.01.2014

Lahdelman Keidas nyt varattavissa Miun Loman varaamossa!

Vip kylpylähuvila on haave, joka on totta!  Tänne mahtuu isompikin perhe, ja ystävillekin on vielä tilaa. Sukujuhlat ja pienimuotoiset tilausuudet onnistuvat hyvin avarissa tiloissa. Rauhassa rentoutuen ympäri vuoden.

Suomalainen sauna on perinne, ja niitä meiltä löytyy, sekä myös nykyaikaisia vaihtoehtoja.
Lahdelma Keitaassa on omat pukuhuoneet naisille ja miehille, avarat suihkutilat höyryjettikaapilla sekä kylmäputous ja edustustason sauna puu-/sähkökiukaalla ja infrasauna. Pihapiirissä on perinteinen savusauna ja rannalla rantasauna. Uintimahdollisuus järvessä ympärivuoden. Lahdelma Keitaassa sisä- ja ulkoporeamme tarjoaa varmasti kokemuksia, jotka eivät unohdu. Tervetuloa kylpemään, pitämään kokousta tai juhlimaan! Majoitus 12:lle – maksimissa 20 aikuiselle.

Lue lisää www.lahdelma.com/index.php/fi/majoitus-2/keidas

Lomakeskus Kerimaan kohteet varattavissa

10.12.2013

Lomakeskus Kerimaan majoituskohteet ovat nyt varattavissa myös Miun Loman online-varaamossa. Kerimaa tarjoaa viihtyisää majoitusta minikeittiöin varustetuissa saunallisissa luhtihuoneistoissa ja yksilöllisissä lomamökeissä. Kaikissa luhtihuoneistoissa ja lähes kaikissa mökeissä on kiinteä ilmainen langallinen internet-yhteys. Kerimaa sijaitsee Savonlinnan Kerimäellä, vain 15 kilometriä kaupungin keskustasta ja Punkaharjulta ja 10 kilometriä keskustaan päin maailman suurimmalta puukirkolta. Käy tutustumassa Kerimaan mökkeihin ja huoneistoihin. Lue lisää Kerimaasta www.kerimaa.fi